“Ne hitiva. Nikoli nisva in nikoli ne bova.”

Naš način

Ne hitiva. Nikoli nisva in nikoli ne bova.

Običajno se navadno čokolado izdela v enem dnevu, bean to bar v treh dneh, pri 20 Chocolate pa si vzamemo tudi do 21 dni. Vsaka pošiljka kakava, lešnikov in kokosovega sladkorja ima drugačna izhodišča (okus, velikost, vlažnost itd.) in zato zahteva stalno prilagajanje postopkov. Samo tako lahko zagotavljamo produkt na najvišjem možnem nivoju.

Polizdelkov (lešnikove paste in kakavove mase) ne uporabljamo, ker so vsi enakega generičnega okusa.

Poznamo dobavitelje

Z dobavitelji smo na Ti. Vemo, kdo so, kako delajo, kako razmišljajo, koliko truda vlagajo in s kakšnimi postopki ustvarjajo za nas dragocene surovine. V nobenem primeru ne kupujemo žakljev surovin na slepo. Samo tako lahko izdelujemo čokolado, ki po intenzivnosti in karakteristikah okusa spada v sam svetovni vrh.

Poslanstvo

Odgovorno uživanje čokolade.

Kaj točno to pomeni?
Sestavine kupujemo pri pridelovalcih, ki lahko sami določajo, za koliko bodo prodali svoje pridelke. S tem ne posegamo v njihovo socialno varnost in vizijo življenja. Prepričani smo, da s tem, ko podpiramo in cenimo njihove početje, vnašamo dobro energijo v celoten proces. Zato pravimo, da imajo naši izdelki tudi dobro energijo.